Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
VLEČNE KOMBINIRANE KOSILNICE SILVERCUT DISC T so enostavne za uporabo hkrati pa zagotavljajo visoko zmogljivost, vzdržljivost in nizke stroške vzdrževanja. V kombinaciji s čelno kosilnico in delovno širino 14.55 m ter zmogljivostjo do 22.50 ha/h zagotavljajo najvišjo produktivnost.
 

 

LASNOSTI KOSILNIC:
- Kombinacija hidro-pnevmatskega razbremenjevanja in dovršene kinematike zagotavlja enakomerno prilagajanje terenu in gladek tek po vseh vrstah podlage. Na razgibanih terenih se kosilni grebeni, zahvaljujoč centralnemu vpetju okvirja kosilnega grebena, prilagajajo v območju 50°.
- Hidravlična stabilizacija grebena omogoča sekvenčno dvigovanje kosilnih enot, kar preprečuje poškodbe travne ruše hkrati pa preprečuje prosto gibanje grebenov pri delnem dvigu.
- Hidravlično nastavljiva višina priklopa omogoča optimalen položaj podvozja ne glede na višino vlečnega droga.
- Robustne podporne roke so na podvozje pritrjene z vrtljivim središčnim elementom. Zagotavljajo odlično geometrijo prilagajanja in kinematiko preklapljanja v transportni položaj.
- Pri naletu na oviro se varovalo hipoma odpre. Zaradi posebne lege tečaja se greben preprosto umakne nazaj in sočasno navzgor, po naletu pa se samodejno vrne v delovni položaj.

 

 

 

 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!